Personvernerklæring

Ringerike Containerservice AS tar ditt personvern på alvor, og er forpliktet til å behandle personopplysninger på en forsvarlig måte. Denne personvernerklæringen beskriver hvilken informasjon som samles inn og lagres knyttet til nettstedet www.ringcont.no.

Ansvar

Ringerike Containerservice AS er behandlingsansvarlig, og har ansvar for innhenting og bruk av personopplysninger i forbindelse med drift og vedlikehold av www.ringcont.no.

Formål og personopplysninger

Lagring av personopplysninger er knyttet til henvendelser som besøkende på www.ringcont.no registrerer via bestillingsskjemaet. Registrering av informasjon i bestillingsskjemaet er frivillig. Ringerike Containerservice AS benytter, og er avhengig av denne informasjonen for å kunne behandle en ordre.

I bestillingsskjemaet innhentes og lagres opplysninger om navn, e-post, mobil og adresse.

Opplysninger som samles inn lagres på egen server. Det er kun Ringerike Containerservice AS og vår systemleverandør, Catch Media AS som har tilgang til opplysningene som samles inn. Det foreligger egen databehandleravtale med Catch Media AS som regulerer at dine opplysninger ikke kommer på avveie.

Personopplysninger blir ikke utlevert til tredjeparter.

Informasjonskapsler og analyseverktøy

Ringerike Containerservice AS bruker analyserverktøy og lagrer informasjonskapsler (cookies) på www.ringcont.no. Informasjonskapsler er små tekstfiler som vårt nettsted lagrer på din datamaskin, slik at vi kan gjenkjenne deg og gi et tilpasset innhold når du besøker vårt nettsted.

Analyseverktøy

Google Analytics

Informasjonskapsler

cookie: Behandles av Ringerike Containerservice AS. Brukes ved utfylling av bestillingsskjema for at man kan gå ut og inn igjen i skjemaet og beholde informasjon.

_utm*: Behandles av Ringerike Containerservice AS. Brukes i Google Analytics for å registrere og analysere besøksstatistikk på nettstedet.

Innsyn og retting

I henhold til personopplysningslovens § 18 har man krav på innsyn i de opplysninger som er registrert. Innsyn kan fås ved å sende en skriftlig henvendelse til Ringerike Containerservice AS. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller de er ufullstendige kan du kreve disse rettet i henhold til personopplysningslovens § 27

Oppbevaring og sletting

I henhold til personopplysningslovens § 28 skal opplysninger som ikke lenger er nødvendig ut fra det formål de er lagret for, slettes. Ringerike Containerservice AS lagrer personopplysninger i henhold til den enhver tid gjeldende lovgivning. Alle henvendelser om innsyn i personopplysninger kan rettes til post@ringcont.no.

Publisert: 19.09.2019, Sist endret: 02.10.2020

Kontakt oss for en prat om ditt prosjekt!

913 45 717 Send e-post